Copyright © 2003 Tero Aalto, Outi Huhdankoski, Markus Koljonen, Heikki Korpela, Ilari Sani.
Niin monta hienoo herkkuu
tulee kun pannaan ruokaan serkkuu
kaikenlaista sukulaista,
lasta, vanhusta, miestä, naista
Jotta he pysyisivät yhdessä,
niinkuin siat lyhteessä,
on käytettävä sitoma-ainetta
Se vähentää sisäistä painetta
Ja tuottaa entsyymiä
tuota tärkeätä kostyymiä
joka ainekset näin valellee
(vaik' sielussaan silloin palelee)
keittäjätär perin suloinen
tietää, ettei tässä maailmassa mikään toinen
aine voisi yltää samaan
saada sidokset samaan jamaan
kuin lemmen gelatiini aito
Emoammun ternimaito
Ja suolainen Parman kinkku
tai sormuksellinen taruklonkku.
Väylä rakentuu välille syömmien
mitä enemmän on syöminen.